Good Time Concepts is een onafhankelijke uitgeverij van reisgidsen opgericht in 2007. De uitgeverij heeft tot doel om haar klanten zoveel mogelijk uit hun vakantie te laten halen.

Reisgids met een sfeerreportage op DVD

Wij bieden niet slechts een reisboek met praktische informatie, maar een totaal beleving. Dat doen wij onder andere door middel van een bijgevoegde DVD in onze reisgidsen. Op deze manier leren vakantiegangers de locatie al kennen voordat ze er zijn en proberen wij hun zo te motiveren om er echt op uit te trekken. Met video kun je een veel reëler en sprekender beeld krijgen van een omgeving of activiteit dan met slechts een foto in een reisgids.

Hoge kwaliteit beeldmateriaal en professionele fotografie

Los van de DVD maken wij gebruik van veel foto en beeldmateriaal(geschoten door professionele fotografen). Wij geloven dat foto’s een goede eerste indruk geven van wat je te wachten staat, het is voor ons daarom belangrijk dat deze foto’s dan ook echt goed zijn.

Compact, handzaam en overzichtelijk

Onze reisgidsen passen precies in de achterzak van een broekzak, zijn flexibel en robuust en zijn zo opgebouwd en ingedeeld dat je snel kunt navigeren en het geheel er overzichtelijk uit ziet.

Volgens de kenners

Wat zeggen de kenners over hun land/eiland/gebied? Door middel van korte interviews geven diverse (bekende) personen aan wat de locatie zo bijzonder maakt, waarom en wat hun speciale plek is.